sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Schimminck 12
    5301 KR Zaltbommel
  • 0418-743103

Master Matras

Gegarandeerd uw perfecte matras!

Het vinden van een matras wat goed is en goed blijft is heel lastig! Dankzij Master Matras is dit verleden tijd. U hoeft niet meer in een paar uur te kiezen waar u de komende jaren op slaapt. Op basis van 8 persoonlijke kenmerken stellen wij een matras samen dat echt perfect bij uw lichaam past.

Het Master Matras is een aanpasbaar matras, dankzij 10 verwisselbare zones kunnen wij uw lichaam de ondersteuning geven die bij uw lichaam past. Mocht uw lichaam, wens of behoefte in de toekomst veranderen? Het Master Matras is eenvoudig open te ritsen en dan kunnen de verwisselbare zones opnieuw worden afgestemd op uw lichaam.

U heeft een Master Matras 365 dagen op proef waarin wij (indien nodig) samen de indeling kunnen optimaliseren. Zo bent u gegarandeerd van een goede nachtrust en de perfecte ondersteuning. Want wat er ook gebeurt, het Master Matras kan met u mee veranderen.

Samenwerking met medisch specialisten

Het Master Matras wordt aanbevolen door meer dan 500+ medisch specialisten zoals onder andere Fyso Physics en Fysio Xtra. Deze medisch specialisten zijn de samenwerking met Master Matras aangegaan omdat het matras aantoonbare verbetering geeft tijdens het hestel van patiƫnten.

Door middel van het aanpasbare systeem kan het Master Matras in elk gewenste situatie de perfecte ondersteuning geven, wat er ook gebeurt. Het is namelijk belangrijk dat een gezonde houding aan wordt genomen in het matras, hierbij is de juiste ondersteuning van belang. Door een gezonde houding kan het lichaam tijdens het slapen hestellen. Dit zorgt ervoor dat lichamelijke klachten minder worden of zelf helemaal worden verholpen!

Benieuwd wat het Master Matras in uw situatie kan betekenen? Vraag gratis een adviesgesprek aan bij u thuis of bij ons in de showoom in Zaltbommel. Wij helpen u graag verder.

100% van onze klanten ervaart een verbeterde nachtrust!


Foto's van Master MatrasMaster Matras in het kort

Levering van

  • Boxsprings
  • Lattenbodems
  • Maatwerk mogelijk
  • Matrassen

Online webshop:

Ja

Online catalogus:

Ja

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product:

Nee