sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Brabandsestraat 2
    3812 PJ Amersfoort
  • 0334767797

Truste Slaapcomfort

Truste; al 10 jaar uw specialist in hoogwaardig slaapcomfort.
In de ruim opgezette showroom in Amersfoort vindt u alles ter bevordering van een goede nachtrust. Ons assortiment is zeer breed en omvat diverse slaapsystemen. Hierdoor kunnen wij u datgene bieden dat volledig aansluit op uw slaapwensen. Naast slaapsystemen treft u bij ons tevens bedtextiel, slaapkameraccessoires en maatwerkkasten.
Onze slaapspeciaalzaak kenmerkt zich door een hoge productkwaliteit, goede service en grote loyaliteit naar haar klanten toe. Wij zien klanten graag tevreden onze winkel verlaten om vervolgens minstens zo tevreden terug te komen! We doen er dan ook alles aan om het product te vinden dat voldoen aan uw eisen en wensen. Of dat nu gaat om de keus voor een overtrekset of een elektrisch verstelbare bedbodem. Onze medewerkers kunnen u ruimschoots informeren en adviseren. Zij zijn erin gespecialiseerd om, samen met u, een passend product te vinden. Een product waarvan u jarenlang comfort en plezier beleeft.

Bij Truste begint het slapen! Kom gerust eens langs en laat u verrassen door ons complete aanbod.Foto's van Truste SlaapcomfortTruste Slaapcomfort in het kort

Levering van

  • Boxsprings
  • Slaapbanken

Online webshop:

Ja

Online catalogus:

Ja

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product:

Ja