sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Rijnstraat 50
    4191 CM Geldermalsen
  • 0645119450

Aquafit Waterbedden

Tijden veranderen, de markt veranderd, maar onze kennis over waterbeden groeit nog steeds ieder jaar. AquaFit Waterbedden is al 29 jaar actief als waterbeddenspeciaalzaak en al die jaren hebben we een grote waterbeddenspeciaalzaak gerund in  hartje Nederland: Nieuwegein.

Kennis, kwaliteit, top producten en uitstekende services zijn niet veranderd, wel onze locatie en de winkelformule. Van een winkel met beperkte openingstijden zijn we nu een winkel die open is wanneer u wilt: altijd op afspraak !  Ik vind het belangrijk dat als u ons bezoekt, wij ook volledig de tijd hebben om u te kunnen adviseren en u op een rustige en ontspannen manier de onderlinge eigenschappen goed kunt ontdekken. Vandaar dat wij het showroombezoek alleen op afspraak inplannen.

De top van ons assortiment hebben we weer opgesteld in onze showroom: Aqua Fontaine en Bodyform  De merken waarmee we met een beperkt aantal bedden een heel groot assortiment bieden. Ook voor speciale wensen als een waterbed voor senioren of kinderen, kunt u bij ons terecht.

De filosofie van AquaFit Waterbedden is uniek: alle slaapsystemen bezitten de juiste twee eigenschappen: vorming en steun. Of het nu gaat om een waterbed, of een boxspring. Bij ons staat uw rug centraal. Wij nemen graag de tijd voor u om een goed slaapadvies te kunnen geven. Vakkennis en een open en eerlijk advies kunnen u helpen om: “ van opstaan weer een plezier te maken! “

Natuurlijk zie ik u het liefst persoonlijk in onze totaal nieuwe winkel, want bij AquaFit Waterbedden treft u nog slaapadvies met een persoonlijke benadering.

Wij maken graag kennis met u, en zien u graag in onze winkel, welkom!

Peter Versluis.

Meer informatie: | Boxsprings | Waterbeddenspecialist | Waterbedden

Onze winkel in Nieuwegein is gesloten. We zijn verhuisd naar Geldermalsen !

de showroom is op afspraak te bezoeken, neem contact op via +31 645119450

of mail:    info@aquafit.nl

kijk voor actie’s op marktplaats advertentie’s:           Aquafit Slaapcomfort


WAAR VINDT U ONS?
Rijnstraat 50
4191 CM Geldermalsen
K.v.K. te Utrecht: 301 888 21
T. +31 645119450


Foto's van Aquafit WaterbeddenAquafit Waterbedden in het kort

Levering van

  • Waterbedden

Online webshop:

Nee

Online catalogus:

Nee

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product:

Ja