Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Montageweg 11-d
    3433 NT Nieuwegein
  • 0306064080

Aquafit Waterbedden

AquaFit Waterbedden is al 28 jaar actief als waterbedden speciaalzaak. In deze jaren is er veel ervaring opgebouwd en wordt er op het gebied van een gezond nachtrustadvies rekening gehouden met alle ontwikkelingen op het gebied van slaaptechniek. Bij ons treft u een zeer uitgebreide collectie waterbed opstellingen, In onze showroom van 500m2 kunt u op een rustige en ontspannen manier de onderlinge eigenschappen goed ontdekken.

Wij leveren door heel Nederland, 28 jaar is een lange tijd en door de vele mond op mond reclame staan onze beddden echt ook door heel Nederland.  

De filosofie van AquaFit Waterbedden is uniek: alle slaapsystemen bezitten de juiste twee eigenschappen: vorming en steun. Of het nu gaat om een waterbed, of een boxspring met een pocketvering of traagschuim (drukverlagend) matras, (M-Line)

Bij ons staat uw rug centraal. Wij nemen graag de tijd voor u om een goed slaapadvies te kunnen geven. Vakkennis en een open en eerlijk advies kunnen u helpen om:
“ van opstaan weer een plezier te maken! “

Natuurlijk zie ik u het liefst persoonlijk in onze totaal nieuwe winkel want bij AquaFit Waterbedden treft u nog slaapadvies met een persoonlijke benadering.

Peter Versluis


Foto's van Aquafit WaterbeddenDeze beddenwinkel in het kort

Levering van

  • Waterbedden

Online webshop:

Nee

Online catalogus:

Nee

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product:

Ja