sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Windmolen 18
    7609 NN Almelo
  • 0546-433701
  • Website

Haarhuis & Jansen BV

Exclusieve beddenzaak in Almelo.

De exclusieve beddenzaak: Haarhuis & Jansen is in het jaar 2002 opgericht in Almelo. We zijn exclusief importeur van de prestigieuze beddenmerken Viking Beds of Sweden en Hypnos Beds uit Engeland. Bij Hypnos verstaan ze de kunst van het maken van prachtige handgemaakte bedden en matrassen. Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Smäland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen.

Wij verkopen boxsprings, matrassen, dekbedden en hoofdkussens van de merken Hypnos, Kreamat, Viking Beds of Sweden en Dauny. U kunt op onze website: www.haarhuisenjansen.nl meer informatie lezen over onze beddenmerken.

Wij hebben in de loop van de jaren een groot dealernetwerk in Nederland en België opgebouwd. Onze dealers omschrijven ons als flexibel en betrokken. We staan dicht bij onze dealers en kunnen alert reageren op de ontwikkelingen en trends in de beddenbranche. Onze bedrijfsmatige aanpak wordt gekenmerkt door een warme- en persoonlijke benadering.

Onze totale collectie bedden, matrassen, dekbedden en hoofdkussens kunt u bewonderen in onze internationale showroom in Almelo. Onze internationale showroom is gevestigd tegenover het Heracles stadion in Almelo. Bovendien is de internationale showroom goed bereikbaar en u kunt bij ons gratis parkeren. Bezoek de website: www.haarhuisenjansen.nl/showroom om de sfeervideo van onze internationale showroom in Almelo te bekijken.

Wilt u meer weten over één van bovenstaande producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. U bent van harte welkom in de internationale showroom in Almelo!


Foto's van Haarhuis & Jansen BVHaarhuis & Jansen BV in het kort

Levering van

  • Bedtextiel
  • Boxsprings
  • Maatwerk mogelijk
  • Matrassen

Online webshop:

Nee

Online catalogus:

Ja

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product:

Ja