Bed Habits


Cruquiusweg 94-A 1019 AJ Amsterdam
020 625 4350 Klik om te bellen

Over Bed Habits

Bed Habits is expert op het gebied van slapen. Wij combineren stijlvolle bedden met hoogwaardige slaapsystemen om een perfecte match te creëren tussen vorm en functie. Wij geven uitgebreid advies bij het samenstellen van jouw ideale bed. In de slaapstudio kun je op je gemak bedbodems, (top)matrassen en hoofdkussens uitproberen om te ontdekken wat voor jou het beste is voor een ideale nachtrust. Ook denken we mee over het opmaken van je bed. Van moltons, dekbedden en hoeslakens, tot overtrekken, nekrollen, spreien en sierkussens.

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze showroom in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam, waar wij je graag meer vertellen over onze collectie. In onze showroom laten wij een deel van onze collectie zien en kunnen wij je over elk (bed)model alles vertellen aan de hand van materiaal en kleurstalen.

MAATWERK
Omdat elke boxspringcombinatie met de hand gemaakt wordt, is in principe elke gewenste maat mogelijk, dus ook afwijkende maten zijn geen probleem. Omdat een boxspringcombinatie uit verschillende ‘losse’ onderdelen bestaat; de boxspring, matras(sen) en eventueel een topmatras kun je zelf de ideale combinatie maken. Maak je boxspringcombinatie compleet met een hoofdbord op maat. Het is zelfs mogelijk om een eigen hoofdbord te ontwerpen, in verschillende vormen en in diverse hoogte- en breedtematen. Alleen een matras of een hoofdbord nodig? Ook dit is uiteraard mogelijk.

SHOWROOM / INTERIEURADVIES
In onze showroom tonen wij een inspirerende collectie designbedden, boxsprings, garderobe- en inloopkasten, slaapbanken, bedtextiel, verlichting, behang, karpetten en accessoires. Wij ontwerpen eveneens je ideale garderobekast, inloopkast of gehele slaapkamerinterieur.

BEDTEXTIEL EN INTERIEUR ACCESSOIRES
Wij presenteren de complete collectie van het Nederlandse home couture label Mrs.Me: dekbedovertrekken van het fijnste Egyptisch katoen, plaids, sierkussens en spreien in verrassende materialen. Van over de grens halen we de geurdiffusers van het Italiaanse Culti, spannend behang van het Franse Élitis, eigentijdse kandelaars van het Deense Menu, handgemaakte lampen van het Finse Secto Design en exclusief geselecteerde vintage accessoires van heinde en verre.

Neem gerust plattegronden, foto’s en afmetingen mee naar de showroom voor interieur en stylingadvies. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van je slaapkamer of complete interieur.

SHOWROOM BED HABITS
Cruquiusweg 94A
1019 AJ Amsterdam
020 625 4350

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10:00-18:00, zaterdag tot 17:00

Wij zijn gesloten op zondag en maandag.

Bed Habits in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Kinderbedden
Matrassen
Slaapbanken

Online catalogus

Ja

Onze locatie

Bed Habits


Cruquiusweg 94-A 1019 AJ Amsterdam
020 625 4350 Klik om te bellen