Boonman Bedden


Nieuwe Eerdsebaan 10 5482 VS Schijndel
073 547 0153 Klik om te bellen

Over Boonman Bedden

Boonman bedden, Slapen is ons vak.

Al sinds 1988 is Boonman bedden een begrip in de beddenwereld. Vanaf de start staat Boonman bedden voor een eerlijk advies, goede prijs - kwaliteitsverhouding en een overtreffende service. Dat is de kracht van Boonman Bedden! Boonman Bedden bestaat uit zes beddenspeciaalzaken in de regio Noord-Brabant en een online webwinkel waar u eenvoudig online kunt bestellen.

  • Boonman bedden Schijndel
  • Boonman bedden Eindhoven
  • Boonman bedden Best
  • Boonman bedden Oss
  • Boonman bedden Den Bosch
  • Boonman bedden Tilburg

Onze inkoopexperts en slaapadviseurs zijn iedere dag bezig om de beste producten te selecteren. Ze testen en vergelijken alle matrassen, boxsprings en andere producten in dezelfde prijsklasse en kiezen enkel het beste. Want een strenge selectie van betrouwbare merken, producten en modellen is bepalend voor uw tevredenheid op de lange termijn.

De beste A-merken

Boonman bedden kiest enkel de beste matrassen, boxsprings, ledikanten, spiraalbodems, lattenbodems, bedtextiel, hoofdkussens, slaapkamerkasten en bijbehorende accessoires.

Boonman Bedden is dealer van de meest gerenommeerde A-merken zoals Auping, Pullman, M Line, Avek, HML Bedding, Swissflex, Tempur, Serta, Caresse en vele merken meer. Boonman Bedden is een echt familiebedrijf, wat wordt geleid door de drie zussen Boonman: Lieneke, Wiesje en Roosje.

Boonman bedden, slapen is ons vak

Foto's

Boonman bedden Schijndel

Boonman Bedden in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Kinderbedden
Kledingkasten
Lattenbodems
Ledikanten
Maatwerk mogelijk
Matrassen
Slaapbanken

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Onze locatie

Boonman Bedden


Nieuwe Eerdsebaan 10 5482 VS Schijndel
073 547 0153 Klik om te bellen