BoxspringBeleving.nl


Gyroscoopweg 144 1042 AZ Amsterdam
020-2613438 / 06-20760328 Klik om te bellen

Over BoxspringBeleving.nl

Afzender: Ralph Morsink

“Heerlijk slapen en uitgerust wakker worden. Dat is toch wat je wilt als je op zoek gaat naar een nieuw bed?"

Enige tijd geleden, toen ik me aan het oriënteren was op een goed bed, kwam ik vele verschillende aanbieders, soorten en maten tegen. Het was voor mij niet duidelijk waarin de verschillen van de bedden zaten. Ook de gesprekken die ik voerde met de aanbieders kwamen mij te ‘verkoperig’ over.

Op dat moment sliep ik al een poosje niet zo lekker en was ik op zoek naar een goede oplossing om dit aan te pakken. Het WOW-gevoel kwam tijdens een weekendje in Antwerpen. Ik ging liggen op het boxspring bed in het hotel en was verkocht.

Ik keek er gewoonweg naar uit om in het hotel, op dat specifieke bed, de nacht door te brengen. Toen ik die nacht ging slapen, sliep ik ruim 10 uur aan 1 stuk door. Ik kon me de laatste keer dat dit was gebeurd niet eens meer heugen. Super uitgerust werd ik wakker en heb werkelijk een topweekend beleefd in Antwerpen.

“Dat heerlijke uitgeruste gevoel wil ik elke dag beleven!”

Dacht ik toen ik terugreed uit Antwerpen...

Ik ging dus op zoek naar een soortgelijk bed als waar ik tijdens mijn weekend in Antwerpen op had gelegen. Echter, in de winkels kwam ik zo’n soort bed niet tegen. De bedden die wel in de buurt kwamen qua comfort en beleving waren dure merkbedden van soms wel tienduizend euro. Dat vond ik nou net even iets teveel van het goede.

Hierover raakte ik in gesprek met een oude jeugdvriend die toevallig al jaren werkte als verkoper van bedden en nu actief is bij een beddengroothandel. Na even te hebben bijgekletst over onze avonturen en belevenissen vroeger had ik een belangrijke vraag aan hem.

"Waarom is het kopen van een goed bed zo'n lastige opgave?"

Hij vertelde me over de beddenmarkt en hoe de prijzen van de dure merkbedden zijn opgebouwd. Bij een merkbed zijn er veel schakels die er geld aan over moeten houden: het merk, de agent voor het betreffende land en de winkelier. Soms zit daar zelfs nog een schakel tussen. Ook in de beddenwinkels zijn de verkopers vaak zo getraind dat ze het bed proberen te verkopen waar de hoogste marge op zit. Hij zelf gaf toe dat dit allemaal niet zo transparant was.

Nadat we nog kort bijgekletst hadden over het wel en wee van onze families, kwam er op de weg terug een gedachte bij me op: waarom zou ik geen bedden gaan verkopen?

“Wat als ik zelf een website kan maken waarin helder alle voor- en nadelen van de bedden worden uitgelicht en ik de mensen eerlijk kan adviseren wat voor hen de beste keuze is voor een optimale nachtrust?”

Ik ging dus op zoek naar de producent van het bed in Antwerpen en begon me te verdiepen waarom dit bed nou zou aangenaam lag. Ik ontdekte vele handige tips die mijn nachtrust konden verbeteren, alsmede hoe een goed bed daaraan bijdraagt.

Na enige tijd zoeken kwam ik in contact met de producent van deze zeer hoogwaardige kwaliteitsbedden. Ik besloot deze zonder merk op de markt te brengen, zonder schakel van dealers en winkels - om zo goede kwaliteit bedden met de juiste informatie voor een eerlijke prijs te kunnen aanbieden.

Boxspringbeleving.nl was geboren!

Alle frustraties rondom mijn eigen aankoopervaring van een goed bed ben ik gaan opschrijven. Hoe ik het niet wilde doen had ik heel duidelijk voor ogen. Hoe ik het wel wilde doen ook. Zodoende ben ik tot een aantal BoxspringBeleving beloften gekomen:

-Voorkom een miskoop door persoonlijke begeleiding in het bepalen van je keuze
-Een zorgvuldig geselecteerd assortiment. Voor iedere droom het juiste bed
-Betaal niet teveel. Bij ons betaal je voor de kwaliteit, niet het merk of label
-Geen-gedoe-garantie: Gratis montage & bezorging tot in je slaapkamer
-Geen onnodige meerprijzen. Gratis keuze in stof, materiaal, poten, en keuze in hardheid van de matras
-100% tevredenheids garantie. Is het bed niet volledig naar wens dan lossen wij het kosteloos op

Indien gewenst, kunnen we zelfs jouw oude bed meenemen. Boxspringbeleving.nl ontzorgt je in al het geregel. Je kunt direct van het bed gebruik maken. Ook kunnen we op verzoek met je meedenken voor het juiste beddengoed en styling van de slaapkamer.

Kijk nu op www.boxspringbeleving.nl en maak vrijblijvend een persoonlijke afspraak om veel BoxspringBeleving te ervaren!

BoxspringBeleving.nl in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Matrassen

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Onze locatie

BoxspringBeleving.nl


Gyroscoopweg 144 1042 AZ Amsterdam
020-2613438 / 06-20760328 Klik om te bellen