Boxspringstore The


Aalsterweg 26 5615 CG Eindhoven
0402131629 Klik om te bellen

Over Boxspringstore The

                            Goed slapen begint bij The Boxspringstore

Dewekker en na een paar seconde ben je ook echt wakker en heb je zin om aan je dag te beginnen.Je hebt heerlijk geslapen op je boxspringbed! Terwijl je opstaat kijk je nnog eens tevreden om.Dit bed was je beste aankoop ooit.Waarom heb je daar toch zolang mee gewacht?

                              Een goed advies voor de beste keuze

Het aanbod van boxspringbedden is groot. Hoe weet je nu of je een goede aanschaf hebt gedaan? Het aanschaffen van een boxspring is een investrering waar je de komende jaren helemaal blij mee bent.The Boxspringstore staat al bijna 17 jaar bekendom zijn persoonlijke aandacht voor de klant. Goed luisterennaar je wensen is voor mij het allerbelangrijkste. Zovel mensen zoveel wensen.Een duur bed hoeft nog niet het beste te zijn voor jou. Soms betaal je voor het merk en in een ander geval heel voordelig maar dan heb je eerder kans op duurkoop. Bij The Boxspringstore hebben we een omruilgarantievoor als je echt niet tevreden bent. Maar bij mijn klanten komt dit zelden voor. een goede aankoop begint met het beste advies.

                                   Goed prijs/kwaliteits verhouding

Ik heb 30 jaar ervaring in dit vak en weet wat er te koop is. Mijn kennis zet ik in voor jou! Je mag er van uitgaandat ik er voor zorg dat jij met een goed gevoel de deur uitloopt. Bij The Boxspringstore verkoopik bewezen merkendie een goed prijs/kwaliteit verhouding hebben. Onder andere Pullman, Avek, Viking en van Landschoot.

                       Bij The Boxspringstore kom je in een gespreid bedje

Alles regel ik persoonlijk voor je. Als betrokken eigenaar neem ik zelf de telefoon op, sta dagelijks in de winkel om met jou in gesprek te gaan en een goed advied te geven. Zelfs de bezorging word door mij gedaan op een tijdstip dat jou past en wordt gemonteerd op de plek die jij wilt. Ik zorg dat alles voor je geregeld is zodat jij de volgende dag nooit met het verkeerde been uit bed stapt.

Tot snel bij The Boxspringstore

Met vriendelijke groeten Stef Mengde

The Boxspringstore waar dromen werkelijkheid worden!

Foto's

Boxspringstore The in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Matrassen

Online webshop

Ja

Onze locatie

Boxspringstore The


Aalsterweg 26 5615 CG Eindhoven
0402131629 Klik om te bellen