Coppens slaapcomfort


Oranjestraat 19-21 3111 AM Schiedam
010-4268717 Klik om te bellen

Over Coppens slaapcomfort

Coppens Slaapcomfort is dé beddenspeciaalzaak in het waterweggebied.

Chris Coppens begon de zaak in 1982. In 2011 werd deze overgenomen door zoon Carlo. Sinds kort werkt ook Luke, de zoon van Carlo, fulltime bij het familiebedrijf dat zich onderscheidt door kwalitatief goede producten, een deskundig advies en een uitstekende service.

Kiezen voor kwaliteit

In de sfeervolle showroom van Coppens Slaapcomfort kunt u zich laten inspireren door de nieuwste trends op het gebied van slapen. Van beddengoed tot een compleet ingerichte slaapkamer; u vindt het er allemaal. “Daarbij kiezen we alleen voor betrouwbare leveranciers die de kwaliteit leveren waar we voor staan.”

kussens

“We hebben een zeer groot assortiment kussens, deze vormen een essentieel verlengstuk van je bed. Daarbij bieden we een uniek uitleenprogramma. Je mag het kussen dat je in de winkel hebt uitgekozen, op proef mee naar huis nemen om het uit te proberen. Ook voor de meeste matrassen geldt overigens dat je deze tot 3 maanden na aflevering nog van hardheid kunt omwisselen.”

persoonlijke service

“Omdat de keuze tegenwoordig zo groot is, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Wij geven je graag een eerlijk advies. We gaan voor een persoonlijke benadering en proberen jou als klant volledig te ontzorgen. We bezorgen en monteren gratis aan huis, en gaan pas weg als alles is opgeruimd. De oude bedden nemen we ook nog voor je mee. En je hebt altijd met dezelfde, vertrouwde gezichten te maken, dat is wel zo fijn.”

Compliment

In april 2018 werd Coppens Slaapcomfort uitgeroepen tot ‘Beste beddenzaak van Nederland’. Op de website Telefoonboek.nl kregen zij van hun klanten gemiddeld een 10! “Dat is een groot compliment. Het geeft aan dat we het goed doen. En zo blijven we het ook gewoon doen!”

Quote: “We gaan voor 100% tevreden klanten”

Foto's

Coppens slaapcomfort in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Kinderbedden
Kledingkasten
Lattenbodems
Ledikanten
Maatwerk mogelijk
Matrassen

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Onze locatie

Coppens slaapcomfort


Oranjestraat 19-21 3111 AM Schiedam
010-4268717 Klik om te bellen