De Beddenspecialist


Vuurwerkerweg 17a 1032 KN Amsterdam
0206316494 Klik om te bellen

Over De Beddenspecialist

De beddenspecialist is sinds decennia een begrip in Amsterdam-Noord. In 1962 is De Beddenspecialist op het Distelplein in Disteldorp begonnen als de Witte Beddenhal. Na een aantal jaren is De Beddenspecialist verhuisd naar het Zonneplein. Inmiddels zijn we gevestigd op de Vuurwerkerweg 17A en zijn we uitgegroeid tot een begrip op bedden- en matrassengebied. Onze klanten zijn zo tevreden over onze service en dienstverlening, dat zij vaste klant zijn geworden.

Uitgebreide sortering aan bedden en matrassen

Na 30 jaar groeiden we ook uit ons jasje op het Zonneplein en verhuisde wij naar onze nieuwe locatie op de Vuurwerkerweg 17a. Op de Vuurwerkerweg hebben wij in onze nieuwe showroom een veel uitgebreidere sortering aan bedden en matrassen, kussens, dekbedden en linnegoed. U kunt de matrassen zien en uitproberen, om te ontdekken welk matras het beste bij u past. Wij zijn onderscheidend ten opzichte van nabijgelegen beddenwinkels door onze vakkennis, kwaliteit/prijsverhouding en uitmuntende klantvriendelijkheid.

Bedden en matrassen

De Beddenspecialist verkoopt bekende en gerenommeerde merken zoals Auping, M Line, Beka, Serta / King Koil en Van Landschoot. Ook de 50-plusser kan prima bij ons terecht. Buiten de grote collectie aan ledikanten, bieden wij ook elektrische bedliften, waterdichte moltons tegen ongewild vochtverlies en een collectie spreien. Tevens heeft u de keuze uit een grote sortering dekbedovertrekken van bekende merken zoals Auping, Beddinghouse, Kardol, At Home en Hecket Lane.

Omruilgarantie

Op een aantal matrassen bieden wij een omruilgarantie aan, met een termijn van drie maanden. Voor specifieke informatie hierover kunt u contact opnemen, bel 020-6316494. Indien u niet in staat bent om zelfstandig de winkel in Amsterdam te bezoeken, bieden wij u een ophaal- en wegbrengservice in de regio Amsterdam.

Kom langs bij onze winkel in Amsterdam!

Met onze ervaring en deskundigheid staan wij garant voor uw slaapgenot! Meer informatie over onze producten of dienstverlening? Neem gerust contact met ons op! Dat kan via het contactformulier op onze website. U kunt tevens direct bellen naar 020-6316494 of mailen naar info@debeddenspecialist.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze winkel!

De Beddenspecialist in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Lattenbodems
Ledikanten
Matrassen

Onze locatie

De Beddenspecialist


Vuurwerkerweg 17a 1032 KN Amsterdam
0206316494 Klik om te bellen