De Bedstee Beddenspeciaalzaak


Pieter Ghijsenlaan 22A 1506 PV Zaandam
0756701214 Klik om te bellen

Over De Bedstee Beddenspeciaalzaak

Al sinds 1990 is De Bedstee Dé complete speciaalzaak voor uw nachtrust. Het begon met een winkel van 160 m2 op de Vinkenstraat 66. Na meerdere uitbreidingen en verbouwingen werd eind 2017 besloten dat de ruimte in de Vinkenstraat helaas niet meer toereikend was.

Sinds april 2018 bevind De Bedstee zich op het Zaanplein, het meubelhart van Zaanstad. Een mooie locatie met ruime parkeergelegenheid en een grote showroom waar vele merken vertegenwoordigd zijn.
De Bedstee heeft een hecht en gezellig team van medewerkers die allen gemotiveerd zijn om zich telkens te blijven ontwikkelen op gebied van kennis en vaardigheden om een persoonlijk advies te kunnen bieden voor elke wens voor uw slaapkamer. Tevens verzorgen wij de bezorging en montage van alle meubels met ons eigen team.


De Bedstee is trots dealer van vele merken, waaronder: Auping, Ergosleep, Kuperus, Swissflex, Perzona, Vandyck en Beddinghouse.


Benieuwd naar wat wij kunnen bieden voor uw nachtrust? Kom langs en laat u geheel vrijblijvend adviseren. De koffie staat voor u klaar.

Foto's

Eastborn Paradise boxspring

De Bedstee Beddenspeciaalzaak in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Lattenbodems
Matrassen
Meubels

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Onze locatie

De Bedstee Beddenspeciaalzaak


Pieter Ghijsenlaan 22A 1506 PV Zaandam
0756701214 Klik om te bellen