Droomvisie bv


schoolstraat 109a 2251 BG Voorschoten
071-5328134 Klik om te bellen

Over Droomvisie bv


Droomvisie beddenspecialisten 
Droomvisie is een familiebedrijf dat al sinds 1999 gespecialiseerd is in alle slaapsystemen en alle aanverwante bed- en slaapartikelen, met vestigingen in Voorschoten en Wassenaar.  
 
Maak van uw dag een droom bij Droomvisie !

Een goede nachtrust is de basis voor een goede optimale gezondheid, we doen zo nieuwe energie op voor de volgende dag, Het bed waarin je slaapt, het matras waarop je ligt en het kussen waarop je hoofd rust zijn alledrie onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wij kunnen u adviseren bij de aankoop van een voor u geschikte bed-combinatie, u heeft bij ons de keus uit diverse merkbedden van geweldige kwaliteit.

Of bent u alleen op zoek naar een matras? Wij hebben verschillende hoge kwaliteit matrassen welke geschikt zijn voor de diverse bedbodems. Onze specialisten kunnen u daarbij goed adviseren.
 
Toe aan een nieuw kusssen? Kussens is een een slaapartikel dat bij ons geen bijzaak is maar hoofdzaak. Slapen met het juiste kussen is van levensbelang!  Droomvisie er van overtuigd dat voor lekker en gezond slapen, een goede combinatie een vereiste is!
 

Droomvisie bv in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Kledingkasten
Lattenbodems
Ledikanten
Maatwerk mogelijk
Matrassen
Slaapbanken

Online webshop

Ja

Onze locatie

Droomvisie bv


schoolstraat 109a 2251 BG Voorschoten
071-5328134 Klik om te bellen