Dutch Dream Slaapcomfort Delft


Schieweg 87c 2627 AT Delft
015 380 7015 Klik om te bellen

Over Dutch Dream Slaapcomfort Delft

Beddenspecialist met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Delft, Hazerswoude, Naaldwijk en Ter Aar. Wat Dutch Dream uniek maakt? Dat is hun eigen fabriek in Ter Aar! Hier worden dagelijks en handmatig unieke boxsprings en matrassen geproduceerd.

Bij Dutch Dream staat een goede nachtrust centraal, want er is geen betere start van de dag dan uitgerust wakker te worden in een fijn comfortabel bed. Met een assortiment van diverse top merken (zoals M line, Pullman en Cinderella) en de eigen productie in Ter Aar nemen de slaapspecialisten graag de tijd om het perfecte bed voor jou samen te stellen. Met veel kennis en eerlijk advies kijken de adviseurs wat bij jou past. Vervolgens heb jij de keuze uit een ruim assortiment aan stoffen, kleuren en modellen. Vanzelfsprekend kan je vrijblijvend proefliggen op de uitgebreide collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen en hoofdkussens.

Een leuk feitje is dat alles uniek voor jou wordt gemaakt op Nederlandse bodem! Door de eigen productie, kan je bed zelf worden samengesteld. Met kwalitatieve producten en veel ervaring maken de medewerkers jou graag blij met het bed dat voldoet aan jouw wensen.

Maatwerk uit eigen Nederlandse fabriek. Met persoonlijk & vakkundig advies nemen we graag de tijd voor u

Foto's

Dutch Dream Slaapcomfort Delft in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Lattenbodems
Ledikanten
Maatwerk mogelijk
Matrassen
Waterbedden

Online catalogus

Ja

Onze locatie

Dutch Dream Slaapcomfort Delft


Schieweg 87c 2627 AT Delft
015 380 7015 Klik om te bellen