Dutch Dream Slaapcomfort Ter Aar


Geerweg 42-A 2461 EB Ter Aar
0172 607 011 Klik om te bellen

Een puur Hollandse productie in eigen fabriek
Wij nemen de tijd voor persoonlijk advies
Stel uw eigen boxspring naar wens samen

Over Dutch Dream Slaapcomfort Ter Aar

Beddenspecialist met vestigingen in Delft, Hazerswoude, Naaldwijk en Ter Aar. Wat Dutch Dream uniek maakt? Dat is onze eigen fabriek in Ter Aar! Hier worden dagelijks en handmatig unieke boxsprings en matrassen geproduceerd.

Bij Dutch Dream staat een goede nachtrust centraal, want er is geen betere start van de dag dan uitgerust wakker te worden in een fijn comfortabel bed. Onze slaapspecialisten in de Dutch Dream winkels nemen graag de tijd om het perfecte bed met u samen te stellen.

Met veel kennis en eerlijk advies kijken de adviseurs welk matras bij u en uw lighouding past. We begrijpen dat het vinden van het juiste matras een uitdaging kan zijn, daarom helpen we u graag bij uw keuze. Het is ons vak om u te adviseren in het matras die perfect bij u en uw voorkeuren past. In onze winkels nemen wij ruim de tijd om met u te testen.

Naast onze eigen puur Hollandse matrassen hebben wij ook M line en Pullman matrassen in ons assortiment. Een collectie waarbij de kans van slagen groot is.

Zodra de matrassen gekozen zijn, kunt u uw complete boxspring naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het model, de stof, kleur, poten etc. Door onze eigen productie kan ieder soort hoofdbord op iedere boxspring. Zo kunt u uw eigen boxspring creeeren en hebben wij voor ieder wat moois.

Gaat uw voorkeur liever uit naar een ledikant of een waterbed? Geen probleem! Ook hiervan hebben we een ruim assortiment beschikbaar.

Kom gerust eens binnenlopen in een ongedwongen sfeer die u in onze Dutch Dream Slaapcomfort winkels zult ervaren

Maatwerk uit eigen Nederlandse fabriek. Met persoonlijk & vakkundig advies nemen we graag de tijd voor u

Foto's

Dutch Dream Ter Aar

Dutch Dream Slaapcomfort Ter Aar in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Lattenbodems
Ledikanten
Maatwerk mogelijk
Matrassen
Waterbedden

Online catalogus

Ja

Certificeringen

5-sterrenspecialist

Team

Onze locatie

Dutch Dream Slaapcomfort Ter Aar


Geerweg 42-A 2461 EB Ter Aar
0172 607 011 Klik om te bellen