Haarhuis & Jansen Bedden


Windmolen 18 7609 NN Almelo
0546-433701 Klik om te bellen

Over Haarhuis & Jansen Bedden

Exclusieve beddenzaak in Almelo.

De exclusieve beddenzaak: Haarhuis & Jansen is in het jaar 2002 opgericht in Almelo. We zijn exclusief importeur van de prestigieuze beddenmerken Viking Beds of Sweden en Hypnos Beds uit Engeland. Bij Hypnos verstaan ze de kunst van het maken van prachtige handgemaakte bedden en matrassen. Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Smäland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen.

Wij verkopen boxsprings, matrassen, dekbedden en hoofdkussens van de merken Hypnos, Kreamat, Viking Beds of Sweden en Dauny. U kunt op onze website: www.haarhuisenjansen.nl meer informatie lezen over onze beddenmerken.

Onze totale collectie bedden, matrassen, dekbedden en hoofdkussens kunt u bewonderen in onze beddenwinkel in Almelo. Bovendien is onze showroom goed bereikbaar en u kunt bij ons gratis parkeren. Bezoek de website: www.haarhuisenjansen.nl/showroom om de sfeervideo van winkel in Almelo te bekijken.

Bij ons staat u als klant centraal. Wij geven u graag het juiste advies en tips bij een kopen van uw ideale bed. Want ieder mens is anders, dus moet het bed ook op maat gemaakt zijn. Wij luisteren naar uw wensen, inventariseren uw eventuele (slaap)klachten en geven u dan advies op maat. 
Wilt u meer weten over één van bovenstaande producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. U bent van harte welkom in onze showroom!

Foto's

Jeroen Haarhuis en Cees Jansen

Haarhuis & Jansen Bedden in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Maatwerk mogelijk
Matrassen

Online catalogus

Ja

Onze locatie

Haarhuis & Jansen Bedden


Windmolen 18 7609 NN Almelo
0546-433701 Klik om te bellen