Lion Beddenshop


Westwaarts 41 2711 AD Zoetermeer
0793521445 Klik om te bellen

Over Lion Beddenshop

Lion Beddenshop is een familiebedrijf en met veertig jaar ervaring is Lion Beddenshop een bekende naam in Zuid-Holland. Het bedrijf heeft tien vestigingen, van Hellevoetsluis tot Katwijk, en is ook al jarenlang vertegenwoordigd Zoetermeer; Winkelcentrum Stadshart
Westwaarts 41 2711 AD Zoetermeer. Zoals alle winkels van Lion Beddenshop heeft ook Filiaal Zoetermeer voldoende ruimte om het ruime assortiment bed en badtextiel, boxsprings en matrassen tot zijn recht te laten komen.

BEDDENWINKEL ZOETERMEER: RUIME COLLECTIE UITGESTALD

Lion Beddenshop in Stadshart Zoetermeer wordt steeds meer een begrip als het gaat om bed- en slaapartikelen. In de winkel is er speciaal voor u een ruime collectie uitgestald. Zo vindt u er boxsprings, ledikanten, dekbedden en matrassen. Ook voor aanverwante producten zoals overtrekken, hoeslakens en badtextiel kunt u bij Lion Beddenshop terecht. Bovendien biedt deze beddenspeciaalzaak veel producten van topmerken zoals Essenza, Damai, Refined, Cover&Co, Sleeptime, Dreamhouse Bedding, Elegance, Cinderella, Romanette, Briljant en meer.

Altijd een topservice

Bij Lion Beddenshop Zoetermeer geven wij u altijd uitgebreide en juiste informatie over uw gekochte goederen en proberen bij al onze klanten een tevreden gevoel te bewerkstelligen. Naast de verkoop verzorgen wij tevens de plaatsing en geven wij uitgebreide informatie over de keuze en onderhoud van uw bed. Voor meer informatie kunt u onze website altijd bezoeken. De garantie, service en nazorg zijn namelijk bij Lion Beddenshop Zoetermeer van groot belang, want wij willen u alle zekerheid kunnen bieden dat u op de lange termijn ook op ons en onze producten kunt rekenen.  

Lion Beddenshop in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Lattenbodems
Matrassen

Online webshop

Ja

Onze locatie

Lion Beddenshop


Westwaarts 41 2711 AD Zoetermeer
0793521445 Klik om te bellen