Lion Beddenshop Deft


Troelstralaan 61-63 2624 ET Delft
0152-619312 Klik om te bellen

Over Lion Beddenshop Deft

Lion Beddenshop Delft
Bent u op zoek naar een beddenwinkel in Delft? Lion Beddenshop in Delft is gevestigd in winkelcentrum de Hoven Passage. De winkel van Lion Beddenshop is dus niet middenin het centrum van Delft gelegen, maar aan de rand van de stad. Dat maakt het nóg makkelijker voor klanten om de winkel te bezoeken.
Adres
Winkelcentrum De Hoven
2624 ET Delft
Troelstralaan 61-63
Telefoonnummer: 0152-619312

Openingstijden
Maandag
10:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
Gesloten

Winkelcentrum de Hoven Passage
Bij het winkelcentrum de Hoven Passage is er voldoende parkeerplaats. De Passage is bovendien steeds aan het uitbreiden, wat meer winkelplezier met zich meebrengt. Gedurende renovatieperiodes is parkeren gratis.
Lion Beddenshop: beddenwinkel in Delft
Rondom de beddenwinkel in Delft van Lion Beddenshop zijn, buiten het doen van uw normale boodschappen om, diverse speciaalzaken te vinden. Lekkere trek na het shoppen in onze winkel? Dan kunt u deze stillen of uw dorst lessen bij Bram Ladage of Kippie tegenover Lion Beddenshop. Uiteraard komen evenementen in de Hoven Passage ook aan bod. Zo kunt u genieten van de jaarlijks terugkerende feesten zoals Sinterklaas met zijn Pieten en Kerst.Voor meer informatie over het winkelcentrum kunt u de volgende website bezoeken: de-hovenpassage.nl.
Studenten in Delft
Delft is een echte studentenstad. Studenten hoeven niet meer naar de Zweedse gigant om voor een goede prijs inkopen te doen voor hun slaapbenodigdheden. Bij Lion Beddenshop staat de prijs-kwaliteitverhouding in een hoog vaandel.

Klein budget
Iedereen kan bij Lion Beddenshop terecht om kwalitatieve artikelen te kopen voor een redelijke prijs. In de winkel vindt u een breed assortiment aan:

Boxspringbedden
Ledikanten
Dekbedden
Kussens
Matrassen
Topdekmatrassen
Lattenbodems
Dekbedovertrekken
Hoeslakens
Moltons
Badtextiel
Spreien
Raadpleeg ook onze webshop om alle artikelen te vinden of, indien u inspiratie wilt opdoen, om uw slaapkamer naar uw smaak in te richten.Heeft u advies nodig? U kunt altijd bij ons in de winkel advies inwinnen over onze producten. Wij doen ons uiterste best om u te helpen bij het vinden van een product, passend bij uw wens.

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zien u graag in onze winkel!

Lion Beddenshop Deft in het kort

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Lattenbodems
Ledikanten
Matrassen

Online webshop

Ja

Onze locatie

Lion Beddenshop Deft


Troelstralaan 61-63 2624 ET Delft
0152-619312 Klik om te bellen