MatraSlapen


Energieweg 38 3641 RT Mijdrecht
0637595413 Klik om te bellen

Over MatraSlapen

MatraSlapen heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van slapen. We bieden kwaliteitsbedden van Nederlands fabrikaat tegen een betaalbare prijs en zijn gespecialiseerd in Boxsprings en Matrassen. Ook voor andere slaapproducten zoals dekbedden en kussens kunt u bij ons terecht. U heeft een keuze uit een uitgebreide collectie matrassen en boxsprings in diverse kleuren.
Heeft u speciale wensen of wilt u een bed in een andere maat dan op onze website weergegeven, neemt u dan even contact met ons op. Op aanvraag kunnen wij ook andere maten leveren.
MatraSlapen biedt de mogelijkheid voor jong en oud om comfortabel, maar toch betaalbaar te kunnen slapen. Op die manier maakte MatraSlapen de nachtrust al voor velen mensen een stuk aangenamer. U slaapt lekker zonder de gedachte een te duur bed te hebben aangeschaft.

De lage prijzen van MatraSlapen zijn mogelijk door onze producten zelf te produceren in onze fabriek. Ook door de verkoop via internet kunnen wij deze lage prijzen garanderen.

Bij MatraSlapen profiteert u ook nog eens van de korte levertijden, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe bed. Wij bezorgen al onze boxspringcombinaties tegen een geringe bedrag aan bezorgkosten.

Indien gewenst kunnen wij de montage tegen een kleine vergoeding ook voor u verzorgen.

MatraSlapen in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Kinderbedden
Matrassen

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Onze locatie

MatraSlapen


Energieweg 38 3641 RT Mijdrecht
0637595413 Klik om te bellen