REBEL Wonen | Slapen


Eemlandweg 15 1271 KR Huizen
035 - 525 34 21 Klik om te bellen

Over REBEL Wonen | Slapen

Wij zijn een complete woonwinkel met twee verdiepingen in wonen en slapen! Onze uitgebreide collectie (meer dan 15 twee-persoons bedsets!) is samengesteld uit de merkcollectie's van o.a. Auping & Slaapkenner.

Als vierde generatie in ons familiebedrijf Rebel Wonen en Slapen zijn wij al jarenlang actief in wonen en slapen. Wij staan garant voor een eerlijk en goed advies! Hoewel slapen een onderdeel uitmaakt van onze complete winkel, zijn wij een specialist in matrassen, boxsprings, bedden en alles wat hiermee te maken heeft.

Ook hebben wij een brede keus in hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel en natuurlijk ontbreekt een goede collectie linnenkasten ook niet in ons assortiment.

Service staat bij ons centraal. Onze kennis en vakmanschap delen wij graag met u. Of u nu voor een hoofdkussen of matras in onze winkel komt, of op zoek bent naar een metamorfose voor uw slaapkamer… wij helpen u van A tot Z. Daarnaast komen onze eigen medewerkers het matras, boxspring of bed vakkundig bij u bezorgen en monteren. Ook linnenkasten worden door ons netjes en deskundig gemonteerd. Wij ontzorgen u graag!

Daarbij hoort natuurlijk een goede service en garantie; ook na uw aankoop! Daar kunt u bij ons al decennia lang op vertrouwen!

U bent meer dan welkom in onze winkel waar wij u persoonlijk zullen begroeten!

Tot ziens,

Familie Rebel

Foto's

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Kledingkasten
Lattenbodems
Ledikanten
Maatwerk mogelijk
Matrassen
Meubels

Onze locatie

REBEL Wonen | Slapen


Eemlandweg 15 1271 KR Huizen
035 - 525 34 21 Klik om te bellen