Royal Health Foam, koudschuim en traagschuim matrassen fabriek


Soetensstraat 18 2586 XS 's-gravenhage
070-3387010 Klik om te bellen

Specialist koudschuim en traagschuim matrassen
Medisch gekwalificeerd, Eco en Gifvrij
45 Dagen gratis thuis proefslapen

Over Royal Health Foam, koudschuim en traagschuim matrassen fabriek

Koudschuim en traagschuim matrassen fabriek op Scheveningen
Sinds 1998 produceert RHF matrassen en kussens met comfort én kwaliteit als uitgangs-punt.

Onze bedrijfs-filosofie wijkt behoorlijk af van de meest voorkomende werkwijze. Alle RHF matrassen hebben het CE-certificaat, een Okö-Tex-normering en 10 jaar volledige garantie. Daarnaast zijn al onze matrassen vrij van toegevoegde chemische middelen zoals brandvertragers, anti Bedbug, anti mu of anti huisstofmijt middelen. Hierdoor bent u verzekerd van échte kwaliteit voor écht lekker slapen.

45 DAGEN PROEFTIJD
RHF geeft u 45 dagen de tijd om de matrassen volledig gratis thuis uit te proberen zonder aankoopverplichting. Lees meer over onze proeftijd. zie www.healthfoam.com

Bedrijfsfilosofie
Sinds 1998 maken wij matrassen waarbij comfort, kwaliteit en ventilatie het uitgangspunt is. Onze visie is dat echte comfort alleen bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Daarnaast bieden wij onze nieuwe matrassen op proef zonder kosten of addertjes onder het gras. Wij onderscheiden ons van de rest door eerlijke overeenkomsten te sluiten en ons bovenal te richten op de behoeften van onze cliënten. Dat Royal Health Foam kwalitatief uitmuntende matrassen aan wil bieden die precies voldoen aan uw slaapwens spreekt voor zich.

Pijnlijk genoeg blijkt in de praktijk dat mensen producten aanschaffen die, ondanks beloften en garanties, na levering blijken te bestaan uit andere materialen dan overeengekomen en/of niet geruild of teruggegeven kunnen worden. Helaas zijn deze verhalen eerder regel dan uitzondering. Royal Health Foam wil samen mét u tot de beste keuze en oplossing komen; Wat goed is voor u, is goed voor Royal Health Foam.

Innovatie
RHF heeft een passie voor het matrassenvak en ontwikkelt alle matrassen en kussens zelf. RHF neemt deel aan verscheidene innovatieve projecten met de TU Delft, TU Eindhoven en Philips. Bekijk ons laatst ontwikkelde matras.
Mensvriendelijkheid
Bij Royal Health Foam zijn klanten geen nummers. Royal Health Foam helpt u persoonlijk, biedt een oprecht goed product en service. Iedereen krijgt bij Royal Health Foam, volledig gratis, 45 dagen de tijd om een matras uit te proberen.

Win Win Win
Voor de meeste commerciële bedrijven is winst de primaire doelstelling. Voor Royal Health Foam is echter de win-win-win van het grootste belang en is het maken van echt goede en comfortabele matrassen het uitgangspunt. Dit resulteert erin dat iedereen in het proces wint; u, onze leveranciers en wijzelf. De BV waar Royal Health Foam onder valt heet dan ook Win-Win-Win B.V.

RHF prijzen en marketing
Wij hebben geen hoge reclame- en marketingkosten en leveren niet via winkels. Wij hebben een bescheiden showroom bij onze fabriek waar u al onze producten kunt zien en voelen. Veel klanten bestellen via de website maar de meeste klanten telefonisch. 80% van onze klanten komt bij ons terecht via bestaande klanten en de resterende 20% via een aantal voorlichtingswebsites. Het Royal Health Foam klantenbestand bestaat inmiddels uit meer dan 18000 tevreden klanten (begin 2013).

Voior meer informatie zie: www.healthfoam.com/

Video

Voor écht lekker slapen

Foto's

RHF Logo

Royal Health Foam, koudschuim en traagschuim matrassen fabriek in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Kinderbedden
Lattenbodems
Ledikanten
Maatwerk mogelijk
Matrassen
Slaapbanken

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Artikelen

Een slechte nachtrust door statische elektriciteit

Elektriciteit veroorzaakt overal waar het aanwezig is een elektrisch én een magnetisch veld. Deze velden veroorzaken samen elektromagnetische straling en uit steeds meer onderzoek blijkt dat die...

Matrassen van natuurlijke materialen en zonder giftige stoffen

Het belang van een veilig matras is wellicht groter dan u denkt. De meeste matrassen bevat tegenwoordig toegevoegde chemische middelen zoals brandvertragers en pesticiden tegen muggen, huisstofmijt en...

Onze locatie

Logo Royal Health Foam, koudschuim en traagschuim matrassen fabriek

Royal Health Foam, koudschuim en traagschuim matrassen fabriek

Royal Health Foam, koudschuim en traagschuim matrassen fabriek


Soetensstraat 18 2586 XS 's-gravenhage
070-3387010 Klik om te bellen