Slaapkamerweb.nl


Loskade 4 7202 CZ Zutphen
0575514149 Klik om te bellen

Over Slaapkamerweb.nl

Slaapkamerweb.nl heeft een showroom van 500m² waarin o.a. diverse bedden, seniorenbedden, waterbedden, kledingkasten, matrassen, bedbodems, dekbedden, kussens en meer te bekijken, te voelen en te proberen is. Onze showroom is geopend op afspraak van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 16:00. Een afspraak maken kan op Slaapkamerweb.nl onder het knopje "Klantenservice"

Onze showroom is te vinden aan de Loskade 4, te Zutphen op industrieterein de Mars. De meest simpele manier om hier heen te rijden vanuit buiten Zutphen is voor de meeste mensen over de A1, afslag Deventer. Vanaf deze afslag is het gemiddeld ca. 15 minuten rijden tot onze showroom.

Natuurlijk naast onze showroom in Zutphen kunt u vrijwel al onze producten bekijken en aankopen via Slaapkamerweb.nl. We hebben bij onze producten veelal een uitgebreide product omschrijving veel informatie over onze producten. Hiernaast hebben we bij bijvoorbeeld onze bedden, waterbedden en kledingkasten speciale tools om simpel de keuze te maken voor ligcomfort of indeling van uw product. 

Mocht u er in onze digitale winkel niet uit komen, stuurt u dan gerust een bericht, e-mail en of belt u ons (bellen alleen tijdens openingstijden) en wij helpen u graag verder.

Gratis Bezorging & Montage in Nederland
Wij bezorgen en pakketjes vanaf € 50,- altijd gratis via Post NL. Grotere producten zoals kledingkasten en bedden bezorgen & monteren we gratis vanaf € 400,-, maar producten zoals matrassen en bedbodems bezorgen we gratis tot in de slaapkamer vanaf het aankoop bedrag van € 200,-. Hiermee zorgdragen wij er voor dat we 95% van onze orders gratis voor de klant bezorgen & monteren. De enige uitzondering hierop zijn de waddeneilanden!

Slaapkamerweb.nl is nieuwe naam van het familie bedrijf Demmers slaapkamerspeciaalzaak uit Zutphen. Wij zijn sinds 1983 gevestigd te Zutphen en hebben onze service en kwaliteit online gezet! We hebben dan ook een klanten tevredenheid van 9.8.

Foto's

Slaapkamerweb ingang

Slaapkamerweb.nl in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Kledingkasten
Lattenbodems
Ledikanten
Matrassen
Waterbedden

Online webshop

Ja

Onze locatie

Slaapkamerweb.nl


Loskade 4 7202 CZ Zutphen
0575514149 Klik om te bellen