Sleep4Less Utrecht


Australielaan 42 3526 AB Utrecht
030-2670819 Klik om te bellen

Over Sleep4Less Utrecht

Sleep4Less.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van boxsprings en bankstellen. Als online specialist bieden wij de consument topmerk boxsprings aan tegen de beste prijzen. Tevens hebben wij een enorme showroom van 1400 M2 met wel 40 verschillende boxspringsets in woonboulevard Utrecht en 450 m2 in Rotterdam Centrum van bekende merken tegen zeer scherpe prijzen.

Doordat wij hoog kwaliteit voor heel goedkoop kunnen aanbieden in onze website www.sleep4less.nl als mede in onze winkels die gevestigd zijn in Utrecht en Rotterdam is onze formule een groot succes. Omdat we een eigen productie hebben kunnen wij heel snel de levering plaatsen binnen 1 week en dat voor FABRIEKSPRIJZEN. Sleep4Less is ook CBW erkend en gecertificeerd, 3 jaar Garantie op uw aankoop is daar een voorbeeld van. Ook geeft Sleep4Less aan zijn klanten 3 maanden Slaap Garantie.

Eerlijke prijzen

Ons prijsbeleid is erop gericht dat u eerlijke scherpe prijzen van ons krijgt. Geen mooie verkooptrucjes, maar gewoon recht-door-zee prijzen.

Aanbiedingen en Koopjes

Op Sleep4Less.nl vindt u de laatste aanbiedingen en onze uitverkoopjes in de Week Aanbiedingen rubriek. Echte voordelen voor u als u niet te veel wilt betalen en snel uw bed in huis wilt hebben.

Foto's

Sleep4Less Utrecht

Sleep4Less Utrecht in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Kinderbedden
Matrassen
Slaapbanken

Online webshop

Ja

Onze locatie

Sleep4Less Utrecht


Australielaan 42 3526 AB Utrecht
030-2670819 Klik om te bellen