SURE Bedding B.V.


Galileistraat 37 7701 SK Dedemsvaart
0523301301 Klik om te bellen

Over SURE Bedding B.V.

SURE Bedding levert o.a. boxsprings, ledikanten, matrassen en lattenbodems. SURE Bedding staat voor het leveren van degelijke en duurzaam slaapcomfort.

Persoonlijk advies is voor ons erg belangrijk en daarom ontvangen wij u graag in ons slaapkameradviescentrum te Dedemsvaart en om u goed te kunnen adviseren vragen wij u vooraf een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd aan uw persoonlijke wensen kunnen besteden. Doordat wij voornamelijk onze verkoop online realiseren kunnen wij tegen een scherp en tegen een eerlijk tarief allerlei slaapkamerproducten aanbieden. We onderscheiden ons door gepersonaliseerde slaapkamer producten, gemaakt van kwaliteitsmaterialen aan te bieden. Wij leveren niet de allergoedkoopste producten maar wel producten met een uitstekende prijs- en kwaliteits-verhouding. Onze producten zullen langer meegaan en de kwaliteit blijft behouden en zo zal u voor jaren van deze producten kunnen genieten met het door u gewenste comfort en zullen bijdragen aan een optimale nachtrust voor de komende jaren.

Wij hebben de ambitie de meest kennisrijke en degelijke bedden-webshop van Nederland te worden. Neem daarom gerust contact met ons op als u vragen heeft.

SURE Bedding B.V. in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Lattenbodems
Ledikanten
Maatwerk mogelijk
Matrassen

Online webshop

Ja

Onze locatie

SURE Bedding B.V.


Galileistraat 37 7701 SK Dedemsvaart
0523301301 Klik om te bellen