Textiel.com - Beddengoed en badtextiel


Dintel 4 5422 VT Gemert
085 001 3433 Klik om te bellen

Over Textiel.com - Beddengoed en badtextiel

De leukste plek om al je textiel te ontdekken en bestellen. Of je nu voor jezelf een dekbedovertrek zoekt of voor je bedrijf, hotel of zorginstelling: wij zijn er voor jou. Dus bent u op zoek naar kwaliteitstextiel voor een aantrekkelijke prijs, dan moet u bij Textiel[.]com zijn.

Mode, voorkeuren, stijlen, trends, toepassingen, kwaliteitseisen en -normen en soms ook eigenzinnigheid en plezier. Wij houden rekening met al deze (en meer) aspecten om tot een evenwichtig assortiment te komen op Textiel[.]com. Bij ons slaagt iedereen voor elke smaak en toepassing.

Het geheim van Textiel[.]com? Kwaliteit, duidelijke website, ruim aanbod bed, bad, keuken en andere textiel en waar we misschien wel het meest trots op zijn: service en aandacht voor u.

Wij hebben beddengoed in alle soorten, maten, kwaliteiten, prijsniveau's en materialen. Bekijk onze overtrekken van de materialen katoen, flanel, percale katoen en satijn. Hoeslakens in alle maten. Van goedkoop jersey tot hoge kwaliteit duurzame hoeslaken.

Dé Textielspecialist van Nederland en België

Textiel.com - Beddengoed en badtextiel in het kort

Levering van

Bedtextiel

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Onze locatie

Textiel.com - Beddengoed en badtextiel


Dintel 4 5422 VT Gemert
085 001 3433 Klik om te bellen