Van Beek Bedden


Herenstraat 37 3911 JB Rhenen
0317-618305 Klik om te bellen

Over Van Beek Bedden

Van Beek Bedden is uw speciaalzaak in beter slapen met een persoonlijke aanpak. Van Beek Bedden is dealer van:Auping,Eastborn,Pullman,M-line,Pijnloos Slapen,Matrair,Vroomshoop,Van Dijck,Van Es,Ducky Dons,Polydaun enz. Door de jarenlange ervaring in de medische wereld bedienen wij tevens klanten met rugklachten,allergie,pijnloos slapen,sporters en mensen met ernstige slaapproblemen. Van Beek Bedden is uw speciaalzaak wanneer u meer verwacht dan alleen maar een mooi bed. Wij kunnen u op maat bedienen en geven u de aandacht die u van ons ook mag verwachten.
Voor de klant met een allergie,hebben wij de collectie met anti allergeen verwerkte materialen,zodat u de nachtrust krijgt die u nodig hebt.
Met Auping en de Master Collectie van Eastborn bieden wij u een slaapcomfort op maat. Met ons merk M-Line kunnen wij de klant bedienen met hoofdpijn,stijve nek,pijnlijke armen,rugpijn,pijnlijke heupgewrichten,ischias,spierpijn en circulatie stoornissen. Een lijn matrassen die aanbevolen worden door slaapexperts en medisch specialisten. Van Beek Bedden probeert u een oplossing aan te dragen wanneer het dus ook gaat om lichamelijke klachten. Tevens kunt u in onze showroom een uitgebreide collectie slaapsystemen,boxsprings,gezondheidskussens,dekbedden,matrassen en aanverwante artikelen vinden. Wij adviseren u niet alleen een goed bed maar ook een slaapoplossing. En dit alles mag dan het predikaat beddenspeciaalzaak krijgen, Van Beek Bedden uw speciaalzaak.
Met vriendelijke groet,
Hendrik Jan van Beek

Auping,Eastborn,M-line,Pullman,Jade,Mahaton,Ducky Dons,Polydaun,Van Dijck,Vroomshoop Meubelen,Van Houdt,Van Os,Formesse,Van Es,Beddinghouse,Pip,Essenza,Kardol en van Straaten,Silvana Support,Butterfly,Master Eastborn,Match Auping,AVS Auping,Super Box Auping,Matrair,Slow Motion IV,Slow Motion IV TT, Slow Motion III, Slow Motion II, Auping Bedtextiel,Boxsprin M-Line,Topsleep,Visco Elastisch Schuim.

Foto's

Van Beek Bedden in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Kinderbedden
Matrassen

Online catalogus

Ja

Online webshop

Ja

Onze locatie

Van Beek Bedden


Herenstraat 37 3911 JB Rhenen
0317-618305 Klik om te bellen