Van der Bijl Bedden & Interieur


Grotestraat 110 7607 CW Almelo
0546813264 Klik om te bellen

Over Van der Bijl Bedden & Interieur

’s Morgens vroeg fit en uitgerust opstaan, begintbij het maken van de juiste persoonlijke keuze inslaapcomfort. Dat deze keuze heel persoonlijk is, wetenwij als geen ander. Van der Bijl bedden is een echtfamiliebedrijf en sinds 1984 uitgegroeid tot een begripin Almelo en verre omstreken. Mede door de toevoegingvan lifestyle en woonaccessoires straalt de winkel sfeeruit en vind u altijd datgene wat bij u past.

Wederzijds vertrouwen, kwaliteit en comfort, vakkundig en persoonlijk contact, service en advies zijn voor ons de belangrijkste peilers waarom klanten steeds weer bij ons terug komen. En daar zijn wij trots op! Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt en dat ervaart u gelijk bij binnenkomst in onze winkel.

Past een boxspring bij uw wensen, een deelbaar comfortledikant of wilt u uw bestaande matrassen vervangen? Wij nemen graag alle tijd voor u en staan met deskundig advies voor u klaar om voor u uw persoonlijke wensen te creëren. Iedereen is bij ons welkom! Elk type mens met ieder haar eigen budget!

Levering van

Bedtextiel
Boxsprings
Lattenbodems
Ledikanten
Maatwerk mogelijk
Matrassen

Onze locatie

Van der Bijl Bedden & Interieur


Grotestraat 110 7607 CW Almelo
0546813264 Klik om te bellen