Terug

Probleem om goede matras te vinden

Marjan Bisschop

Sinds september 2009 hebben we een nieuw bed en na het proberen van 3 verschillende matrassen kan ik nog steeds de juiste niet vinden. Elke ochtend word ik wakker met pijn in mijn schouderbladen. We hebben zelfs al geprobeerd enkele latjes van de lattenbodem om te draaien, maar niks helpt.

Ik heb nooit eerder een probleem gehad met matrassen, ook niet op vakanties in vakantiehuisjes of hotel.

De volgende 3 heb ik nu geprobeerd:

- Royal Class pocketveer soft

- Sunny binnenvering

- Koudschuim Altea

 

Wie kan mij advies geven?


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte mevrouw Bisschop,

 

Laat ik voorop stellen dat het zeer vervelend is dat u zoveel moeite hebt met het juiste slaapsysteem te vinden.

Aan uw verhaal te horen en na het zien van uw keuzes in matrassen lijkt het mij dat u teveel druk krijgt op uw schouders doormiddel van deze matrassen in combinatie met een niet geschikt kussen.

 

Ons advies zou zijn een Body visco elastisch traagschuim matras van drukverlagend schuim met ingebouwde schoudercomfortzone.  Een absolute must daarbij is het drukverlagende kussen van dit merk, want wanneer de ruimte tussen uw hoofd en het matras goed opgevuld wordt , dan onstaat er ook minder druk op uw schouder.

 

Ik hoop dat u iets kunt met dit advies.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mark van Geldrop.

Directeur / Eigenaar Nettobed BV Oosterhout N.B.

 


Antwoord van Sleep4Less XL

Geachte mevrouw Bisschop,

 

Hierbij wilde ik u laten weten dat ik het heel vervelend vind voor u.

Geschikt matras vinden is inderdaad niet zo makkelijk,maar om een juiste keuze te maken en een goede advies te kunnen geven aan de klant hebben we eigenlijk wel meer informatie van u nodig zoals o.a hoe zwaar u bent,watvoor slaper u bent en of u veel transpreerd tijdens het slapen. Zonder al deze informatie is het voor ons best moeilijk om een goed advies te geven. Mijn collega hierboven  heeft u een visco traagschuim matras geadviseerd het is inderdaad wel een goed advies voor het ondersteuning van uw onderrug en drukverdeling over het geheel matras,maar er is wel een klein probleem met dit type matras, het is heel belangrijk wat het tempratuur is in het kamer want als het te warm is is het matras te zacht en zal dan minder comfortabel aanvoelen en als het te koud is zal het matras te hard zijn waardoor die zijn soepelheid verliest. Ik zou kiesen voor een latex matras eventueel met 500 pocketveer systeem een matras met 7 comfortzones een prima drukverdeling 5 cm afdeklaag latex zorgt voor prima slaapcomfort en geeft een perfecte ondersteuning aan uw lichaam. Nog iets bij te vermelden ik zou overstappen van lattebodems naar een boxspring u zult zien dat u binnen enkele dagen het koninklijke slapen wel zult beleven.

 

ik hoop u hierbij genoeg te hebben geinformeerd,en hoop dat u z.s.m van uw klachten afkomt d.m.v een goed matras aan te schaffen.

 

Met vriendelijke groet,

Eigenaar/Directeur Sleep4less te Leiden