Terug

Waterbed of nasa matras?

nancy Weinheimer

Ons waterbed is kapot gegaan voor de tweede keer in 7 jaar. Nu zijn we aan het kijken voor iets nieuws. De onderbouw is nog goed dus het gaat alleen om een nieuwe tijk, een opvangzak en nieuwe waterzakken. Maar nu is het de vraag wat is beter omdat mijn man huisstofmijt allergie heeft en ik heb fybriomyalgie, een waterbed of een Nasa matras. En als we voor een nasa matras gaan wat voor eentje, want de onderbodem van ons onderbouw is van spaanplaat en we hebben laden eronder dus wat voor bodem moeten we dan.


2 Antwoorden

Antwoord van Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...

Beste Nancy,

als jullie voor een nasa matras kiezen, kies dan wel voor het enige echte visco-elastisch materiaal, Tempur! bewezen goed materiaal, duurzaam, drukloos slapen. Het advies is wel om OOK de bodems aan te passen voor een optimaal slaapkomfort. Veel van onze Tempur klanten komen van een waterbed en de reacties zijn zeer positief. Dus kijk eerst goed naar wat goed is voor je lichaam en rekening houdend met jullie wensen en dan later zien hoe jullie het bed gaan aanpassen, het gaat tenslotte om een goede nachtrust! Wij adviseren jullie graag, slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo... te Nijkerk.


Antwoord van Royal Health Foam, koudschuim en traagschuim matrassen fabriek

Beste mensen van Slapen en zo,

Tempur het enige echte visco-elastische materiaal???! Hoe bedoelt u dit? Tempur werkt met viscio elastisch schuim, oftewel traagschuim. Je kunt toch ook niet stellen dat Phillips de enige echte CD speller verkoopt alleen om het feit dat Phillips ermee begon is? Tempur noemt hun traagschuim Tempur schuim maar het gaat om Visco elastisch schuim.