Winters slaapcomfort


Edisonlaan 18c 6003 DB Weert
06-40742128 Klik om te bellen

Over Winters slaapcomfort

Het bieden van een comfortabel slaapcomfort waardoor men uitgerust de dag kan beginnen, tegen een betaalbare prijs voor iedereen."
Winters Slaapcomfort boxsprings en matrassen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van slaapcomfort, kwaliteit en design.
We hebben de designs ontwikkeld zodat deze samenvallen met de vraag die aan de huidige markt voldoen. Door de inzet van kwaliteitsmaterialen en kwalitatieve moderne stoffen kunnen wij met trots zeggen dat we een uitgebalanceerde collectie kunnen presenteren die kwalitatief hoogstaand is en aansluit op de wensen van de consument.

Een goede nachtrust is essentieel voor je gezondheid en welzijn, en van groot belang voor een frisse start van een nieuwe dag. Dus wil je écht uitgerust opstaan, investeer dan in een goed bed.
Met alle comfort en ondersteuning die jouw lichaam nodig heeft.
Lekker slapen heeft alles te maken met de keuze van ondersteuning. Het zal je niet verbazen dat de keuze hierin oneindig is. En dat is verwarrend. Laten we voorop stellen dat keuze persoonlijk is, waarin je fysieke aspecten een belangrijke rol spelen.
Lichaamsbouw, lengte, temperatuur en lichamelijke ongemakken bepalen welk keuze bij jou past. Voeg daar nog je favoriete slaaphouding aan toe en dan begrijp je dat je een advies op maat nodig zult hebben. Wij geven het juiste slaapadvies aangevuld welk je aan kunt vullen met de persoonlijke esthetische invulling (kleur, pootkeuze, hoofdbordkeuze, instelbaarheid etc.)

Wij zijn pas tevreden als u uitgerust wakker wordt.

Foto's

Winters Slaapcomfort. Uitgerust wakker worden!

Winters slaapcomfort in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Kinderbedden
Lattenbodems
Ledikanten
Matrassen

Online webshop

Ja

Onze locatie

Winters slaapcomfort


Edisonlaan 18c 6003 DB Weert
06-40742128 Klik om te bellen