ZorgComfort Zoetermeer


WillemDreeslaan 380 2729 HR Zoetermeer
079-3217080 Klik om te bellen

Over ZorgComfort Zoetermeer

ZorgComfort Zoetermeer levert eiken seniorenbedden van Nederlands fabrikaat, medische matrassen van het merk Medicomfort, koudschuim- en pocketveren matrassen, anti-decubitus matrassen, incontinentie matrassen, lattenbodems en hoog-laag bedden. Wij kunnen in een gewone bed ook een inbouw hoog-laag bed plaatsen (bedlift), indien u verzorging op bed nodig heeft, maar niet in een 'ziekenhuisbed of verpleegbed' wilt slapen.

Wij zijn dealer van Zibbed, de revolutionaire dekbedovertrek die u aan de zijkanten dichtmaakt met een rits! Zo makkelijk heeft u nog nooit een bed opgemaakt. De dekbedhoes is gemaakt van mooie hotelkwaliteit biologisch katoen met een satijnen gewoven streep dessin.

Heeft u problemen met slapen? Met een kussen op maat en medisch matras van het merk Medicomfort heeft u een betere slaaphouding.

Heeft u last van astma en COPD? De Tencel hoeslaken beschermt uw matras tegen huismijt en vocht van zweten of lichte incontinentie.

Wij leveren ook toebehoren voor de slaapkamer, zoals bedbeugels, een papegaai om makkelijker uit bed te komen, bedtafeltjes om in bed te computeren of te eten.

Levering en montage van een complete beddenset (eventueel met bijbehorend nachtkastje of kledingkast) is gratis.

Bent u op zoek naar seniorenmeubelen of een degelijke op maat gemaakte sta-op stoel? Ook dan bent u bij ZorgComfort Zoetermeer aan het juiste adres. Kijk voor meer productinformatie op onze website.

Foto's

ZorgComfort Zoetermeer in het kort

Speciaalzaak met bedden als belangrijkste product

Ja

Levering van

Boxsprings
Matrassen

Online webshop

Ja

Onze locatie

ZorgComfort Zoetermeer


WillemDreeslaan 380 2729 HR Zoetermeer
079-3217080 Klik om te bellen